2013. április 26., péntek

Fogjon SZÉP Kártyával nagy halat!

Fogjon SZÉP Kártyával nagy halat! Fogja ki a nagy halat SZÉP Kártyával! Hogyan? Vásárolja meg horgászjegyét a SZÉP Kártya szabadidő keretéből! A cafeteria egyenleg ugyanis már horgászathoz is felhasználható. Horgásztavak, horgászboltok is csatlakozhatnak a szolgáltató elfogadóhelyek körébe.

Ennek köszönhetően akár a horgászfelszerelés kölcsönzését, valamint a napi-heti horgászjegy, bérlet megvásárlását is könnyedén, készpénz használata nélkül finanszírozhatjuk. A pihenőkártya egy rendkívül sokoldalú juttatási elem. Országszerte már szinte mindenhol lehet fizetni vele.


A plasztik három alszámlája révén sok szolgáltatási területen használható. Honlapunkon folyamatos tájékoztatást biztosítunk a kártya felhasználásával, az aktuális hírekkel kapcsolatban. Emellett lehetőséget kínálunk az elfogadóhelyeknek is a megjelenésre. Írásainkból kiderül, hogy a szolgáltatók hogyan csatlakozhatnak egyszerűen és térítésmentesen a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé.

Keresse fel portálunkat, ismerje meg a juttatási forma minden előnyét. Pihenje ki magát a természet ölelésében, vásárolja meg a SZÉP Kártya egyenlegéből horgászjegyét. Töltődjön fel a pihenés bankkártyájának segítségével. Horgászoknak még több információ portálunkon található…

Nincsenek megjegyzések: